Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
1 Post

(pawel2jz)
Wiking
Napewno robilo lepsze wrazenie niz ta twoja piatka. Poza tym to moje stare autko, teraz mam Toyote Supre 3l biturbo wiec zabieraj swoj smietnik.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1654 Posty
ka mi
(kami)
Maniak
ulv72 napisał:

Hej. Sa tu w Oslo wogule jakies polskie dziewczyny ktore wychodza gdzies na weekend? Bo cos nie moge trafic

zaznaczam zeby nie bylo za chwile gnojenia mnie, chce znalezc te jedyna, tu chodzi o uczucie, zeby bylo wiadomo
i nie zwracac uwagi na moja motorowe, co kupilem za gotowe, zeby mi nie bylo ze jakas leci na kase, no...
acha a jakby chciala jakas te hytte to nie mam, bo hytty to nie moje hobby tak jak motorowki

ulv72 napisał:
krolestwo za konia napisał:
Ulv zima idzie zaloz pokrowiec bo znowu bedziesz musial odsniezac kuchnie!!!!!!!!!

ech.... przyznaje sie bez bicia... to prawda, zdarzylo mi sie do tego pojemniczka w zmywarce do naczyn
nalac pluny zwanego ZALO ...czyli Ludwik po naszemu ...
sie nie smiac dziewczyny prosze tylko, pierwszy raz obslugiwalem te cholerna zmywarke...
tyle piany to chyba w zadnej dyskotece nie mieli co ja na mieszkaniu...

nie wiem tylko do dzis, czemu na drugi dzien wpadlem na pomysl, ze jak do tej zmywarki naleje znowu tego
ZALO ale tak juz tylko troszeczke, ledwie pare kropelek , to bedzie OK ...

nie bylo...

prosze cie ulv juz ne moge z smiechu
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1654 Posty
ka mi
(kami)
Maniak
pawel2jz napisał:
Napewno robilo lepsze wrazenie niz ta twoja piatka. Poza tym to moje stare autko, teraz mam Toyote Supre 3l biturbo wiec zabieraj swoj smietnik.

NOOOOOOO teraz to wymiatasz
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
701 Postów
Ada xxx
(zzzzzzzzzzzzzzzzzzzz)
Wyjadacz
no buhahaha

ale dzial matrymonialny to chyba przydalby sie,bo poszukujacych i potrzebujacych jest wiecej
ja juz chyba w drugim dniu pobytu na forum dostalam pw,w ktorym bylo jedno zdanie z zapytaniem o moj wyglad i zdjecie
niektorzy to czasu nie traca i podejmuja szeroko zakrojone dzialania
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1654 Posty
ka mi
(kami)
Maniak
ha truskawkowa ja miałam tak samo do tej pory mam wiec wkleiłam takie owo zdjeccie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(krolestwo za konia)
Wiking
truskawkowa napisał:
no buhahaha

ale dzial matrymonialny to chyba przydalby sie,bo poszukujacych i potrzebujacych jest wiecej
ja juz chyba w drugim dniu pobytu na forum dostalam pw,w ktorym bylo jedno zdanie z zapytaniem o moj wyglad i zdjecie
niektorzy to czasu nie traca i podejmuja szeroko zakrojone dzialania

Oj racja racja i to bardzo !!!!! Moze nie tyle matrymonialny co Towarzyski a w zasadzie mowmy otwarcie AGENCJA TOWARZYSKA POTRZEBNA OD ZARAZ!!!!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
Szukam mezczyzny: w okularach, niepozornego, w oryginalnych levisach pięćsetjedynkach, musi miec tez koszulke ze znaczkiem fila oraz dresowa bluze adidas "trzy paski jeden gratis". Dobrze, aby był posiadaczem jachtu 24 metrowego, oczywiscie kabinowego. Własna marina w Meksyku, hytta w Hiszpanii. Koniecznie musi jeżdzić na nartach, bo w Alpy francuskie musi mnie zabierac. Koniecznie. Nie musi byc absolwentem anglistyki, ale dobrze zeby chociaz po hiszpansku mówił. Musi mieć CHOBBI - NIEZAKrTUTKIE GACIE I WOGULE. A bryczki stjuningowane to czaaad!!! No i oczywiscie ma mi sponsorowac solarke, bo ja blada chodzic po meksykanskim plazach nie będe. Acha, i powinien spełnic moje marzenie i zabrac mnie do Peru. Ze juz nie wspomne o biżuterii.
Są tu tacy kolesie??? Jestem very open dla nich
Pozdrawiam i dziekuje za uwage, to pisałam Ja, czyli Hilton, a Hilton jak sama nazwa wskazuje lubi "spoko kolesi" z samochodami.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(pawel2jz)
Wiking
Haaaa pekam ze smiechu, dobre.
Na marginesie umyj wlosy bo troszke ci sie przetluscily.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
pawel2jz napisał:...Na marginesie ...
CIAPEK!!! czy Ty jesteś przygłup kompletny...?.
Zaznaczyłem przecież NA MARGINESIE abyś SPADAŁ i nie śmiecił ...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1654 Posty
ka mi
(kami)
Maniak
moj piesek miał na imie ciapek jak go zabierałam z schroniska
ale to tez tak na marginesie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj